BSC 2021 Poule B1

Vanavond:
MZVC - VV Philippine
SV Nieuwdorp - Wolfaartsdijk

Vandaag een prima voetbalweertje waarin 4 ploegen gaan strijden om de 2 finaleplaatsen in Poule B1. Op veld 2 was Philippine te sterk voor MZVC. Philippine zegevierde met een 1-3 overwinning. Doelpunten Beaudiuin Haak, Ronald vd Wege, Shannon Braafhart en een eigen doelpunt

Op veld 1 leek Wolfaartsdijk op weg naar een eenvoudige zege. Ze kwamen met 2-0 voor. Nadat Nieuwdorp op 2-2 kwam leek Wolfaartsdijk toch aan het langste eind te trekken door op een 3-2 voorsprong te komen. Maar in de dying seconds scoorde Rody Wolse de 3-3. Strafschoppen moesten de beslisiing brengen. Nadat de eerste 3 onberispelijk gescoord werden ging het om en om. Dilian stopte de 5e pingel van Wolfaarstdijk maar Pascal mikte te hoog. Uiteindelijk was het penalty nr 9 van Wolfaarstdijk die wederom gestopt werd door Dilian. Bart maakte geen fout en besliste de wedstrijd.

Foto's vandaag van René v/d Vliet