Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Eerste week Borsele Sloepoort Cup

22 augustus 2021 12:15


De eerste week zit er op. We hebben een paar mooie spannende wedstrijden gezien. Op zaterdag werden de finales van de A poule gespeeld.

Om 14:00 speelden Zeelandia Middelburg en Patrijzen om de derde plaats in Poule A1. De wedstrijd stond onder leidng van Gerrit de Pater. Deze wedstrijd is ook de openingswedstrijd in de derde klas op 24 september. Het werd een wat eenzijdige pot die met 5-0 gewonnen werd door Zeelandia Middelburg. Doelpunten van Dennis Kovacevic (3x), Milan Jansen van Galen en Jorn Soethout.

Op veld 2 hield VCK kranig stand tegen het hoger spelende Terneuzense Boys. Onder leiding van Leo Uiterhoeve eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor Terneuzense Boys door doelpunten van Mitchel de Nooijer en Remon de Vlieger.

Om 18:00 speelden de winnaars van de doordeweekse wedstrijden. 
RCS won verrassend met 4-1 van MZC'11. Doelpunten werden gemaakt door Luuk van Vossen, Darren Joosse, Michael Virginia en Dylan Davidse 2x. Dde wedstrijd stond onder leiding van Rick Sturm.

Op het hoofdveld speelde zich een ware thriller af. Onder leiding van Ron Huser speelde Oostkapelle tegen Kloetinge -23. De wedstrijd eindigde in 1-1 door doelpunten van Sven Wisse en Aron Owolabi. Hierdoor moesten strafschoppen de beslissing brengen. Deze werden beter genomen door de jonkies van Kloetinge. 

De prijsuitreiking werd gedaan door Marga Van de Plasse-Nagelkerke. En zo kwam er een eind aan een mooie week voetbal.

Foto's van vandaag: Fotograaf René v/d Vliet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!