BSC 2021 Poule A2

18 augustus 2021 22:30

Vanavond was poule B aan de beurt.
Terneuzense Boys nam het op tegen RCS en VCK speelde tegen MZC'11.
MZC'11 boekte een ruime overwinning op VCK met doelpunten voor MZC'11 van Dylon Oosterboer, Ramon Janson 2x, Luuk van Vossen 2x en Rody Vermue. Voor VCK scoorde Ton Hillebrand 2x. MZC'11 neemt het zaterdag op tegen de winnaar van Terneuzense Boys tegen RCS. Deze wedstrijd moest beslist worden vanaf de penaltystip. Na een 2-2 eindstand nam RCS deze beter dan de boys en speelt zo de finale. Doelpunten in de reguliere speeltijd voor RCS van Morad Bobouh en Nicky van Merrienboer. Voor Terneuzense Boys scoorde Bart van Fraeijenhove 2x.

Voor zaterdag betekent dit dat om 14:00 uur VCK tegen Terneuzense Boys speelt en om 18:00 uur RCS tegen MZC'11.

We zien jullie graag terug zaterdag.

Foto's van vandaag zijn van René v/d Vliet.