SV Nieuwdorp 1 - NOAD'67 1

8 augustus 2021 15:45

Vandaag kwam een oude bekende van onze trainer Perry op bezoek. NOAD'67 uit Sint-Philipsland. Perry was hier twee jaar trainer.
In een eerste helft die van beide kanten nog wat rommelig was werd niet gescoord. Een wat aanvallender Nieuwdorp in de tweede helft kwam door een snelle tegenaanval van NOAD op een 0-1 achterstand. Maar binnen enkele minuten was het al weer gelijk door een bekeken schot in de hoek van Stefan. Er werd niet meer gescoord. De goed leidende scheidsrechter Gerard Verkuil floot voor het einde van een nuttige oefenwedstrijd voor Nieuwdorp.
Volgende week zaterdag 14 augustus om 14:30 de volgende oefenwedstrijd thuis tegen Hontenisse 1.