Mooie samenwerking tussen LEBO, Patrijzen en Nieuwdorp voor de lagere seniorenteams

12 juni 2021 19:00

Het komende voetbalseizoen slaan de lagere heren seniorenteams van VV Lebo, VV Patrijzen en SV Nieuwdorp de handen ineen. Onder de naam ST. SVN/Patrijzen/LEBO 3 en ST LEBO/Patrijzen/SVN 4 gaan deze teams samen wedstrijden spelen in de 5e klasse reserve.

Een mooie stap en een super leuke uitdaging om met dit bonte gezelschap aan strijders mooie resultaten neer te zetten.

De teams (het 3e en 4e) spelen hun thuis wedstrijden na elkaar en per thuisspeeldag rouleert dit over de drie complexen. De elftallen spelen na elkaar op hetzelfde complex, bijvoorbeeld om 13:00 uur en 14:30 uur (de tijden zijn nog niet definitief), zodat we elkaar naar grote prestaties kunnen supporten en gezellig met zijn allen een frisje of biertje kunnen nuttigen.

Op dit moment zijn we bezig om de leiding volledig rond te krijgen. Bekend is dat Tim Baijens, Jeffrey de Kooning en Wesley Priester komend seizoen weer een rol gaan vervullen, maar graag willen we hier nog iemand aan toevoegen. Zo krijgen we twee leiders per team, het liefst vanuit verschillende verenigingen. Het indelen van spelers in de teams wordt gedaan door de staf. We gaan dit wekelijks tussen maandag en woensdag inventariseren, zodat we op donderdagavond goede selecties kunnen neerzetten. Doel hierbij is om per elftal een aantal ‘vaste’ spelers vanuit de verschillende verenigingen per team te krijgen die we aanvullen. Het is zeker niet de bedoeling om een elftal Lewedorp en een elftal Nieuwdorp aan te vullen met spelers van Patrijzen of een andere soortgelijke variant.

Nieuwe spelers kunnen we natuurlijk altijd goed gebruiken. Ben of ken jij een (talentvolle) strijder, ervaren rot, stoomtrein op de flank of gewoon een liefhebber van een potje voetbal? Iedereen is van harte welkom om bij het derde of vierde mee te doen. Aanmelden kan via de sites en meer info via de teamleiders.

Wij denken een mooie stap voor de verenigingen, op naar een mooi seizoen!!