Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrienden- en vriendinnetjes voetbalmorgen zaterdag 8 mei

4 mei 2021 0:15


De jaarlijkse aanwas van nieuwe leden, voornamelijk in de categorie t/m 12 jaar, zorgt bij veel verenigingen voor een stevig fundament onder de club. Zo ook binnen onze jeugdvoetbal SJO Lebo/SVN/VVB. Daarom organiseren we op zaterdag 8 mei (van 09.30 uur - 12.00 uur) een Oranjefestival voor zowel leden als niet-leden in de leeftijd 5 t/m 12 jaar.

Met de jonge meiden en jongens organiseren we  een gaaf “Oranje”-evenement! Een voetbalmorgen vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle aanwezige jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. Iedereen vanuit Lewedorp / Nieuwdorp/Borssele is welkom op het sportpark Lewedorp aan de Korenweg. Voor al onze jeugdleden: neem je vriend of vriendin mee, en laat hun kennis maken met het voetbal. Doe je sportkleren aan met voetbal- of sportschoenen. Verdere informatie: klik hier. Aanmelden is wel handig, maar ben je dit vergeten: kom toch! Tot zaterdag 8 mei, inloop vanaf 09.15 uur.

Let op: helaas zijn ouders nog niet welkom op het sportveld als toeschouwer, maar de kinderen zijn in goede handen van onze trainers. Ophalen tussen 12.00 uur en 12.15 uur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!