Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

Michey opent het doelpuntenbal

Nieuwdorp 2 - Zeelandia Middelburg 2

Na de overwinning tegen Meeuwen 3 was het zaak om de ingezette lijn die Bram voor het tweede heeft uitgestippeld voort te zetten. De eerste periode is vorige week binnen gehaald. Het tweede heeft de tweede plaats in de competitie goed in handen. Samen met DFS die eerste staan is er een gat van ongeveer 7 punten geslagen naar de nummer 3. Vandaag zou die voorsprong verder uitgebouwd kunnen worden.

Lees meer...

 

Nieuwdorp - Serooskerke

Aan het weer kon het niet liggen, want dat was prima. Lag het aan het veld dan? Ik denk zelf van niet. Wat zou dan de oorzaak zijn geweest van de 1-4 nederlaag van Nieuwdorp tegen Serooskerke?

 

Laatst aangepast (zondag 23 november 2014 21:44)

Lees meer...

 

KiK 18 november

icon KIK OVERZICHTEN 2014-2015 Schema’s update 18-11

 

Meeuwen 3 - Nieuwdorp 2

Bram had een luxepositie vandaag, maarliefst 15 man had hij op z'n schrift staan.

Iedereen had zin om te voetballen en dit was ook terug te zien in het spel. De meeuwen speelde niet al te aanvallend en wij hadden veel balbezit. Dit resulteerde ook in veel kansen.

Laatst aangepast (maandag 17 november 2014 22:31)

Lees meer...

 

Promotie/Degradatieregeling seizoen 2014/2015

Vastgestelde Promotieregeling 4e klassen standaard Zaterdagvoetbal

Zoals bij de publicatie in het Handboek Competitiezaken Amateurvoetbal seizoen 2014-2015 al is aangegeven, zou vaststelling van de Promotieregeling van de 4e klasse standaardvoetbal later in het seizoen plaatsvinden. Inmiddels is deze regeling vastgesteld en onderstaande regeling vervangt alle informatie welke in het genoemde Handboek voor de 4e klasse zaterdagvoetbal in de diverse districtsbijlagen is benoemd.

Lees meer...

 

Veel afgelastingen bij jeugd

Door de langdurige regenval op vrijdag en de nacht van vrijdag naar zaterdag waren vele velden doorweekt en niet bespeelbaar. Enkel bij de jongste jeugd ginden de wedstrijden door.

Laatst aangepast (maandag 17 november 2014 22:30)

Lees meer...

 

Krabbendijke F mini en Lebo-SVN F mini

Verslag zaterdag 15 november 2014

Het had de hele nacht geregend en dat deed het helaas vanmorgen nog steeds, maar niks kan deze stoere jongens en meisjes tegenhouden dus gingen we deze ochtend met goede moed richting Krabbendijke.

Lees meer...

 
Zeeland Refinery
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Nov 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Zeeland Refinery
geo-energie
profile
Boot en Buteijn
Uw advertentie?
Intersport Vlissingen
Annekdotes
Begin jaren 90 was Jan Moreau leider van het derde elftal. Het derde elftal bevatte een mix van spelers die een stapje terug hadden gedaan en spelers die de stap naar het tweede of eerste later... of nooit zouden maken. Het elftal kende met Peter Veerman een snelle spits met Leen de Vos en Ben Driesse en degelijk middenveld. Op de velden van Apollo speelde Hans van Dam na jaren niet te hebben gevoetbald zijn eerste wedstrijd weer in dit team. In de eerste helft werd hij door Ben en Leen drie keer diep gestuurd en scoorde ook drie keer. In de rust zat hij apetrots op de bank na te genieten van zijn aandeel in de 0-4 ruststand. Hij droomde wellicht van een gouden toekomst in een hoger elftal (dromen mag)... Jan Moreau haalde hem wreed terug naar de realiteit. Van Dam wisselt want die mannen van 's-Gravenpolder voetballen ook voor hun plezier.