Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

Wedstrijdkleding jeugd

Wedstrijdkleding jeugd: bestellen broekjes en kousen voor 5 oktober a.s.

Jartazi shortBinnenkort gaan we weer broekjes en kousen bestellen bij onze leverancier om onze voorraad aan te vullen. De broekjes en kousen behoren bij het wedstrijdtenue. Let op: we houden een beperkte voorraad aan, voor komende 2 jaar op = op.  Bestel daarom nu, indien nodig, voor komend jaar!

De kosten bedragen voor de kousen € 6,50, broekjes € 15,00  

broekjes maten: 4/5, 6/7, 8/9, 10/12, X/S, S/M, L/XL     kousen: 27/29, 30/33, 34/37, 38/41, 42/46
Bestellen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

KiK 30 september

icon KIK 30 sept V1

 

Stefan schrijft historie

Met zeven doelpunten in de eerste helft legde Nieuwdorp de basis voor de 2-9-overwinning bij Nieuwland in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De grootgrutter bij Nieuwdorp was Stefan van de Klooster die ruim de helft van de productie voor zijn rekening nam. Na Arjen de Koeijer (Yerseke) is hij de tweede Zeeuwse speler die vijf keer scoort in één wedstrijd. (Bron: RudeStats)

 

Laatst aangepast (dinsdag 30 september 2014 20:55)

Lees meer...

 

Nieuwdorp 2 - MZVC 2 3-0

De eerste twee wedstrijden werden met winst afgesloten. De eerste wedstrijd 6-1 winst, de tweede wedstrijd 6-4 winst. We scoorden veel maar de laatste wedstrijd kregen we ook 4 doelpunten tegen. Zal het de 3e wedstrijd weer lukken om de winst te pakken?

Lees meer...

 

Spelregelvraag en autosleutels

De B junioren kregen Wolfaartsdijk B1 op bezoek. Coaches/leiders Pieter, Jaap, Wilbert en Kevin zagen een prima spelend en combinerend Lebo/SVN. Mitchel scoorde voor rust 2x vanuit penalty,

Lees meer...

 

Doelpuntenfestival op Nieuwland

Niet al te veel toeschouwers, een lekker zonnetje een goede grasmat waren op Nieuwland getuige van een doelpuntrijke match. Nadat de pupil van de week Ruben Otte genadeloos gepasseerd had was het tijd voor de “grote“jongens.

Lees meer...

 

Nieuwdorp – Walcheren 3-0.

De uitslag doet een makkelijk middagje vermoeden voor de thuisclub. Dat was het, met name voor de pauze, zeker niet. De ruststand was 2-0, maar het had ook 2-4 kunnen zijn. Walcheren kreeg aanvankelijk de meeste en beste kansen, maar de bal ging er niet in. Over, naast, doelman in de weg, tegen de paal, van de lijn gehaald.

 

Laatst aangepast (dinsdag 23 september 2014 20:58)

Lees meer...

 
meulpolder
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Okt 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
131415161819
20212223242526
2728293031  
Intersport Vlissingen
Uw advertentie?
profile
Zeeland Refinery
geo-energie
Boot en Buteijn
Annekdotes

In de tijd dat er nog met een bootje over de Schelde moest worden gevaren om te kunnen voetballen dateert dit verhaal. Het tweede elftal van de SVN moest spelen tegen Sluis. Door diverse omstandigheden kwamen ze rijkelijk laat aan op het veerplein in Vlissingen. Paul Meerman zou wel even voor de kaartjes zorgen hij regelde e.e.a. voor de vier auto's waarmee men was gekomen. De auto's reden de boot op waarna de deuren zich sloten. Meerman dacht via de voetgangers ingang nog wel even aan te kunnen pikken maar zag een gesloten deur een een steeds bredere strook Schelde tussen hem en de boot ontstaan. De selectie voer zonder Paul naar de overkant. Meerman besloot een bootje later te nemen. (overleg met de mobiel was er in die tijd nog niet bij) groot was zijn geluk toen hij bij aankomst in Breskens begroet werd door de rest van het team die liggend aan de dijk op de verloren zoon hadden gewacht. Of er in Sluis nog gewonnen werd verteld het verhaal niet.