Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

Jeugdwedstrijden van 25 oktober

Bij de jeugd waren veel teams vrij. De B junioren speelden een oefenpot tegen SVD/Volharding en speelden gelijk, 2-2. Het matige vertoning, aldus coach Jaap de Vos, die zag dat het conditioneel ook beter moet.

Lees meer...

 

Deelnemers BSC op 11-15 augustus 2015

VV ARNEMUIDEN meldt zich aan als 8e ploeg van het BSC toernooi 2015. Wie er nog allemaal meedoen??

Laatst aangepast (woensdag 29 oktober 2014 22:09)

Lees meer...

 

KiK 22 oktober

icon KIK OVERZICHTEN 2014-2015 Schema’s update 21-10

 

Een C junior met een baard

Voor de jeugd een bekerronde. De B junioren traden aan tegen Oostkapelle en in een matige wedstrijd werd het 1-1. Hierdoor zijn beide ploegen uitgeschakeld voor de volgende ronde.

Lees meer...

 

Veere - Nieuwdorp

Veere-Nieuwdorp was een wedstrijd met voor beide doelen hachelijke momenten, maar om nu van een mooie voetbalwedstrijd te spreken…..

Lees meer...

 

Gyminstuif

De gymnastiekafdeling van SV Nieuwdorp organiseert op maandag 29 en dinsdag 30 december 2014 in verenigingsgebouw Ammekore in Nieuwdorp een gyminstuif voor de basisschoolkinderen van Nieuwdorp en Lewedorp.

Laatst aangepast (dinsdag 21 oktober 2014 13:32)

Lees meer...

 

Kalender Evenementencie

 

De Evenementecie heeft weer een aantal datums geprikt waarop aktiviteiten zullen plaatsvinden. Hieronder een opsomming;

Lees meer...

 
profile
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Okt 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Zeeland Refinery
profile
Uw advertentie?
Boot en Buteijn
Intersport Vlissingen
geo-energie
Annekdotes
Bij de UEFA – Cupwedstrijd tussen Heerenveen en AC Milan was oud-speler Maarten de Jong bij Studio Sport te gast om zijn mening over de wedstrijd te geven. Ook over deze Maarten is nog wel een aardige anekdote te vertellen: In de 90-er jaren was ook Heerenveen in hun seizoensvoorbereiding een keer neergestreken op de Nieuwdorpse velden. Het team onder leiding niemand minder dan Fritz Korbach bestond toen o.a. uit Gert-Jan Verbeek, Jeffrey Talan, Jan de Visser, Leeroy Echteld en dus Maarten de Jong. Ook voorzitter Riemer en z’n vrouw Annie waren de hele week present. Maar goed, nu de anekdote; Na een avondtraining in Nieuwdorp brachten we met de busjes van Taxi Raas de selectie terug naar het hotel in Goes, toen één van de jongste spelers ter hoogte van “Dies Verdonk” aangaf wel heel erg nodig te moeten plassen. Chauffeur Co de Vos vertelde hem dat hij wel even wilde stoppen op de eerstvolgende parkeerplaats, maar voegde daar meteen de waarschuwing aan toe dat deze plek er een van bedenkelijk niveau was, maar dat kon het “groentje” niks schelen.
Bij de parking aangekomen sprong niet alleen hij uit het busje, maar ook Maarten, zei het dat hij helemaal geen broek meer aan z’n kont had, en als een dolle tussen de andere auto’s door begon te rennen, vervolgens de trainingsbroek van z’n plassende collega tot op diens badslippers naar beneden trok, om daarna nog een “ereronde” over de parking te maken en weer in de bus te stappen, de “stamgasten” van deze parkeerplaats in opperste staat van extase achterlatend.