Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

WHS - Nieuwdorp (Beker)

Achteraf was het bezoek aan de bekerwedstrijd WHS-Nieuwdorp geen verkeerde keuze. Maar dat zag er in de eerste helft niet naar uit.

Lees meer...

 

KiK 27 augustus

 
Voor alle kaderleden geldt:
Deze info KAN/WORDT nog wel eens aangepast..
Kijk zelf ook op voetbal.nl voor de laatste info en eventuele wijzigingen.
 

Laatst aangepast (dinsdag 26 augustus 2014 20:46)

 

Profile Jeugdtournooi

Van 22 tot 27 augustus wordt op de velden van S.V. Nieuwdorp en Lebo weer het jaarlijkse Profile Tyrecenter Jeugdtournooi gehouden. Via de link hieronder vindt u alle nodige informatie.

iconBoekje Profile 2014 concept

Laatst aangepast (zondag 24 augustus 2014 22:35)

 

Handboek Competiezaken

Dit boekwerk heette voorheen "Bewaarnummer KNVB", hierin staat veel informatie over alles wat met het voetballen op ons niveau te maken heeft.
Schema’s, nummering, nacompetitie, promotie en degradatie enz. enz..
Dus handig voor alle (kader)leden. Je kan het altijd terugvinden onder de knop Bibliotheek.

Laatst aangepast (zondag 24 augustus 2014 22:36)

 

"Goffau" legt Seolto over de knie

Met een loepzuivere hattrick in de tweede helft zorgde Martijn de Goffau voor de 3-0 overwinning in het bekerduel tegen Seolto. Vanaf het beginsignaal nam Nieuwdorp het voortouw, waardoor het spel zich voornamelijk op vijandelijk grondgebied afspeelde.

 

Laatst aangepast (dinsdag 26 augustus 2014 15:44)

Lees meer...

 

Hinderlijke lettertjes

Het is de meesten misschien al wel opgevallen dat er de laatste tijd steeds hinderlijke lettertekens (b.v. AAAA) tussen de teksten op onze site staan. We bieden hiervoor onze excuses aan, maar als redactie kunnen daar niets aan doen. Achter de schermen wordt gewerkt aan een compleet nieuwe site, hopelijk laat die niet meer te lang op zich wachten en zijn we van dit euvel verlost.

 

Nieuwdorp - STEEN (vr)

De oefenwedstrijd tegen vierde klasser STEEN uit Sint Jansteen, kende een vroegtijdig einde. Een onweersbui met veel regen in korte tijd maakte een einde aan dit oefenpotje van de selectie van Thomas de Ridder.

Laatst aangepast (donderdag 21 augustus 2014 22:19)

Lees meer...

 
meulpolder
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Aug 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
geo-energie
Zeeland Refinery
Uw advertentie?
Boot en Buteijn
Intersport Vlissingen
profile
Annekdotes

Dit verhaal speelt zich af in een van de eerste wedstrijden van het seizoen 2009/2010. Nieuwdorp speelt thuis tegen Spui. We staan vlak voor rust met 1-0 voor. De volgens de scheidsrechter niet altijd even betrouwbare grensrechter van Spui ziet het in de verdediging misgaan. Het plan van een verdediger omeen bal over de achterlijn te laten lopen valt vlak voor de lijn in duigen. De grensrechter besluit in te grijpen en vanaf een ruime afstand steekt hij de vlag in de lucht. De scheidsrechter negeert het vlagsignaal en fluit een seconde of wat later wel. Hij steekt zijn zijn hand uit richting de middenstip omdat de bal na een voorzet simpel wordt ingeschoten 2-0. Dat valt bij diverse personen die niet over een groen-wit hart beschikken verkeerd. Als niet veel later voor rust wordt gefloten zijn de gemoederen nog altijd niet bedaard. Een geblesseerde speler van Spui loopt met de scheidsrechter op richting kleedkamer en spuugt daarbij zijn gal. De scheidsrechter die daar niet van gediend is trekt een kaart... Rood.... De speler is niet onder de indruk en meld; "Rood, dat gae nie, ik sta niet eens op het formulier". De scheidsrechter kijkt hem in de ogen en eindigd het gesprek met de opmerking.. "Nu wel!"