Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

Veere - Nieuwdorp

Veere-Nieuwdorp was een wedstrijd met voor beide doelen hachelijke momenten, maar om nu van een mooie voetbalwedstrijd te spreken…..

Lees meer...

 

KiK 22 oktober

icon KIK OVERZICHTEN 2014-2015 Schema’s update 21-10

 

Een C junior met een baard

Voor de jeugd een bekerronde. De B junioren traden aan tegen Oostkapelle en in een matige wedstrijd werd het 1-1. Hierdoor zijn beide ploegen uitgeschakeld voor de volgende ronde.

Lees meer...

 

Het regende niet alleen water....

Bij de jeugd veel wedstrijden in de regen, een natte bedoeling dus. Bij de B junioren, thuis tegen Dauwendaele, was Lebo/SVN de 1e helft beter met heel veel kansen, rust 5-1. Maar het hadden (en moeten) er 10 kunnen zijn, maar helaas is elke kans geen doelpunt.

Lees meer...

 

Gyminstuif

De gymnastiekafdeling van SV Nieuwdorp organiseert op maandag 29 en dinsdag 30 december 2014 in verenigingsgebouw Ammekore in Nieuwdorp een gyminstuif voor de basisschoolkinderen van Nieuwdorp en Lewedorp.

Laatst aangepast (dinsdag 21 oktober 2014 13:32)

Lees meer...

 

Kalender Evenementencie

 

De Evenementecie heeft weer een aantal datums geprikt waarop aktiviteiten zullen plaatsvinden. Hieronder een opsomming;

Lees meer...

 

Noormannen 2 – SV Nieuwdorp 2

Na een regenachtige zaterdagochtend begonnen we aan de warming-up. Inmiddels was het al droog en was het een goed voetbalweertje geworden. Opstelling SVN 2: Leon de Goffau; Johan, Gert-Jan, Jasper, Martien; Pieter, Michey, Jurian, Jeroen de Goffau; Ruud en Tim. Wissels: Richard en Robin Franse.

Lees meer...

 
Zeeland Refinery
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Okt 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Boot en Buteijn
Intersport Vlissingen
profile
Zeeland Refinery
geo-energie
Uw advertentie?
Annekdotes
Deze anekdote speelt zich af halverwege de jaren “80.  De SVN is toen een aantal keren op “winter-trainingskamp”geweest in een Sporthuis Centrum Bungalowpark. Onze toenmalige trainer (Lery van de Velde) had besloten om met een aantal anderen al op zondagavond terug te reizen; hij moest waarschijnlijk de andere morgen vroeg uit de veren. Nu doet zich het feit voor dat men niet alle auto’s bij de bungalow zelf mochten parkeren; het sportcentrum bevat drie grote parkeerplaatsen ( A, B en C) waar men de overige auto’s kon parkeren.

Marleen bracht Lery vol goede moed naar het parkeerterrein C en zou op Lery wachten.  Helaas, meer dan een uur later was hij weer terug….. zonder auto, hij had overal gezocht maar kon zijn auto echt niet vinden. Niet onlogisch niet waar ?? Deze stond op een ander parkeerterrein