Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

KiK 16 september

icon KIK 2014-2015 nr. 6A

 

Alles voor de punten....

Bij de jeugd enkele grote nederlagen dit weekend. Echter, hier zijn zeker enkele redenen voor aan te voeren. Bij aanmelding van de teams bij de KNVB kun je aangeven in welke klasse je kunt spelen, afhankelijk van de speelsterkte van het team. Toch menen sommige clubs een team laag op te geven, terwijl de werkelijkheid anders laat zien.

Lees meer...

 

Kaartverkoper gezocht

Wie wil er bij de thuiswedstrijden van Nieuwdorp 1 entreekaartjes verkopen? Dit seizoen speelt het eerste nog 12 wedstrijden thuis. Die beginnen om 15.00 uur We verwachten dat je aanwezig bent van 14.30 tot ca. 15.15 uur. Het kost je dus gemiddeld ongeveer driekwartier per twee weken. Wie helpt ons uit de brand?? Aan onze leden de vraag om het ook eens te vragen aan vader, moeder, opa, oma, oom of tante. Dat moet toch lukken?? Aanmelden kan bij de voorzitter of de secretaris.

Laatst aangepast (zaterdag 13 september 2014 20:12)

 

Grote Clubactie

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Lees meer...

 

Arendskerke - Nieuwdorp

Bij de wedstrijd Arendskerke-Nieuwdorp zat het venijn duidelijk weer eens in de staart. Want in de 91e minuut leed Nieuwdorp balverlies en uit de counter die volgde maakte de thuisploeg de winnende treffer.

Lees meer...

 

Soos gaat weer van start

De S.V. Nieuwdorp jeugdsoos gaat weer van start, de eerste activiteit is op 26 september met de opstart/chillavond. Klik voor het volledige programma en alle informatie op de link hieronder

icon Soos info 14-15

 

Nieuwdorp 2- Kloetinge 4

Spelers: Leon. Johan. Jasper. Martien. Pascal. Pieter. Michey. Jeroen. Roderiek. Jurian. Rubin. Martijn. Gert-Jan.

Laatst aangepast (maandag 08 september 2014 21:27)

Lees meer...

 
intersport
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Sept 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
222324252728
2930     
Uw advertentie?
Boot en Buteijn
profile
Intersport Vlissingen
geo-energie
Zeeland Refinery
Annekdotes

Dit verhaal speelt zich af toen er nog geen mobieltjes waren en er ook nog nauwelijks kantines op sportcomplexen stonden. Geen kantine betekent natuurlijk ook geen telefoon.

Als men het thuisfront wilde informeren of als men wilde weten wat de tegenstander gedaan had werd de plaatselijke herberg gebeld... Soms wisten ze daar wel wat de uitslag was.

In 1968 was het zover.. Nieuwdorp 1 had zelf ( uit) gewonnen op Bevelanders; we waren gepromoveerd of kampioen als concurrent VCK verloren had..  Om dit te weten te komen stopten alle auto's bij een café in Kamperland en werd naar Koudekerke gebeld... VCK had verloren; dus Nieuwdorp kampioen !!!

De mensen in de voorbij rijdende lijnbus keken maar raar op toen daar op het parkeerterrein een tig hossende Nieuwdorpers lieten blijken hoe blij ze waren.