Laatste nieuws

SVN Agenda

Banner

Robert de Jonge overleden

Op donderdagmiddag ontvingen we het droevige bericht dat Robert de Jonge op veel te jonge leeftijd is overleden. Robert was bestuurslid van Lebo, speler in het zondagteam en was betrokken bij de organisatie van de BSC-cup.

alt

Laatst aangepast (vrijdag 29 augustus 2014 21:43)

Lees meer...

 

WHS - Nieuwdorp (Beker)

Achteraf was het bezoek aan de bekerwedstrijd WHS-Nieuwdorp geen verkeerde keuze. Maar dat zag er in de eerste helft niet naar uit.

Lees meer...

 

Profile Jeugdtournooi

Van 22 tot 27 augustus wordt op de velden van S.V. Nieuwdorp en Lebo weer het jaarlijkse Profile Tyrecenter Jeugdtournooi gehouden. Via de link hieronder vindt u alle nodige informatie.

iconBoekje Profile 2014 concept

Laatst aangepast (zondag 24 augustus 2014 22:35)

 

Handboek Competiezaken

Dit boekwerk heette voorheen "Bewaarnummer KNVB", hierin staat veel informatie over alles wat met het voetballen op ons niveau te maken heeft.
Schema’s, nummering, nacompetitie, promotie en degradatie enz. enz..
Dus handig voor alle (kader)leden. Je kan het altijd terugvinden onder de knop Bibliotheek.

Laatst aangepast (zondag 24 augustus 2014 22:36)

 

"Goffau" legt Seolto over de knie

Met een loepzuivere hattrick in de tweede helft zorgde Martijn de Goffau voor de 3-0 overwinning in het bekerduel tegen Seolto. Vanaf het beginsignaal nam Nieuwdorp het voortouw, waardoor het spel zich voornamelijk op vijandelijk grondgebied afspeelde.

 

Laatst aangepast (dinsdag 26 augustus 2014 15:44)

Lees meer...

 

Hinderlijke lettertjes

Het is de meesten misschien al wel opgevallen dat er de laatste tijd steeds hinderlijke lettertekens (b.v. AAAA) tussen de teksten op onze site staan. We bieden hiervoor onze excuses aan, maar als redactie kunnen daar niets aan doen. Achter de schermen wordt gewerkt aan een compleet nieuwe site, hopelijk laat die niet meer te lang op zich wachten en zijn we van dit euvel verlost.

 

Nieuwdorp - STEEN (vr)

De oefenwedstrijd tegen vierde klasser STEEN uit Sint Jansteen, kende een vroegtijdig einde. Een onweersbui met veel regen in korte tijd maakte een einde aan dit oefenpotje van de selectie van Thomas de Ridder.

Laatst aangepast (donderdag 21 augustus 2014 22:19)

Lees meer...

 
profile
Clubwinkel
Clubwinkel jeugd
Vacatures
Maand agenda
<<  Sept 2014  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
geo-energie
Intersport Vlissingen
Zeeland Refinery
Boot en Buteijn
Uw advertentie?
profile
Annekdotes

Jaren geleden stapte Paul ( sigaret in het hoofd; je weet wel) het terras van ons voetbalveld op… Het was al aardig donker en alles was niet echt goed te zien.. Zeker niet in de schaduw tussen het kleedgebouw en de kantine… Daar lag iets zwarts…… het leek wel een …………
Afijn “om geen slapende honden wakker te maken” liep Paul er met een grote boog omheen en ging via de achterdeur de kantine binnen. Na een poosje was hij toch wel benieuwd of die “hond”er nog was en voorzichtig sloop hij naar buiten.. en: Jawel !! Het zwarte ding lag er nog…

Kssst… kssttt.. geen beweging… De hond zal toch niet d…… zijn ??

Voetje voor voetje sloop Paul dichterbij om bij het geringste onraad weer terug te kunnen sprinten. Na enige tijd verzamelde Paul alle moed die hij in zich had en is vlak bij het ding… Nee… er zit geen beweging in… Voorzichtig steekt Paul zijn voet uit en geeft het ding een zacht duwtje… Geen reactie…
Dan maar een harder duwtje… Nog geen reactie…
Daarna nog maar wat harder… en ? Nog geen reactie…
Tot slot dan maar een schop !!! En ? Nog geen reactie ..

Niet zo gek overigens… er zit nu eenmaal weinig leven in een opgerold net van een ballenvanger.